Slyngedans for Mor & Barn

Et nyt tilbud til alle på barsel i Købehavnsområdet.

Føler du dig sommetider fanget med baby i armene? Kommer du ikke afsted til træning? Og rammer det dig på samvittigheden? Hør her! mDin motivationen er ALTID mest holdbar når den er lystbetonet og man ved at man skal ud og have det sjovt og dejligt. Kom og leg! Vil du hilse på din indre diva, din bad ass hiphopper og dit eget indre legebarn, men uden at give køb på nærheden og omsorgen for din baby? Er du genert? Synes du ikke at du kan danse? Eller kan du ikke overskue tanken om at lære nye trin når din hjerne dårligt kan huske de tre ting du skulle købe ind til aftensmaden? Så skal du prøve Groove af! Dans af hjertets lyst, med dit yndlingsmenneske trygt i din favn og gå herfra med en boblende fornyet energi.

Groove er din danselegeplads, hvor du IKKE kan danse forkert, og hvor du er helt fri for at huske komplicerede koreografier, så du istedet kan dedikere hele din opmærksomhed til dig selv og din baby. Bevægelserne er superenkle, men mulighederne for at lege og variere udtrykket er uendelige. Du bliver guidet trygt igennem, så du altid ved hvad du skal. Vi danser roligt i starten og slutningen – og midtimellem holder vi en fest! Groove er perfekt til slyngebabyer, fordi alle kan være med uanset om man bare vil tulle lidt rundt – eller om man har lyst til at gå all in.

Glem alt om anstrengende ‘stram op’ øvelser’!

I slyngedans er hovedfokus på at give alle dansere en positiv oplevelse, der løfter både energi og humør. Du skal have det dejligt og sjovt, for ellers kommer I ikke ud af døren! Du får fagligt forsvarlig træning, der er skræddersyet til efterfødselskroppens udfordringer, men det opdager du slet ikke! :-) Du skal bare nyde og bruge din kostbare tid på at dyrke og styrke båndet mellem baby og dig gennem skøn og alsidig musik.

Hvor kan jeg gå til slyngedans?

Zone2 Børnekultur, Kulturhus Valby hver tirsdag 11.45 Du kan stille din barnevogn i teaterfoyeen i stueetagen. Selve undervisningen er på 2. sal. Der er åbent en halv time før og der hygges som regel igennem efter dansen!

Du kan godt starte selvom forløbet er igang, men du skal kontakte Iben Ravn og tilmelde dig de resterende gange. Pris 75 kr pr. gang.

Hvem kan være med? 

Til mødre : Så snart du føler dig klar efter fødslen. Typisk er babyerne mellem 4-8 uger og 1 år. Kan du mærke tyngdefornemmelse i underlivet eller ikke holde helt tæt når du danser, er det for tidligt.

Fædre er også meget velkomne !

Praktisk

Du skal føle dig tryg ved at bære dit barn i slynge, vikle eller bæresele. Vær opmærksom på at hvis du ikke er vant til at bære dit barn, vil slyngedans være en større belastning end hvis du har trænet dine “bæremuskler” op i det daglige.  Baby skal sidde ergonomisk korrekt, dvs med benene i frøposition, understøttet helt ud i knæhaserne, ryggen i en buet C form og for de mindste: godt støttet i nakken. Baby skal vende indad og frontbæres, så du hele tiden har god føling med barnet. Påklædning skal være åndbar/kølig for det kan blive varmt, et tyndt lag stof imellem barn og bærer. Der er ikke slyngevejledning med i denne workshop og sikkerheden er derfor deltagernes eget ansvar.  Medbring vandflaske. Du kan selvfølgelig holde pauser undervejs.

Er I en mødregruppe som har lyst til at danse i forbindelse med jeres møder så tøv ikke med at kontakte mig