Skip to content

BabyGroove

Vil du danse dig glad med din baby i vikle/bæresele?

Mens vi venter på lækker integration med denne hjemmeside, så skal du lige ét klik videre hvis du vil tilmelde BabyGroove

Jatak : send mig fluks til bookingsystemet

Skal du lige have lidt mere info om BabyGroove, så kan du læse videre herunder…

Hvad er BabyGroove?

Vi danser efter metoden Groove, men i en skræddersyet version som passer til bevægelse med en baby siddende på maven i en vikle eller bæresele.

  • Er det ved at være et stykke tid siden du var ude og rigtig få danset, så du boblede af lykke?
  • Vil du gi lidt plads til din indre diva, din bad ass hiphopper og dit eget indre legebarn, men uden at give køb på nærheden og omsorgen for din baby?
  • Er du genert?
  • Synes du ikke at du kan danse?
  • Eller kan du ikke overskue tanken om at lære nye trin, fordi du kun sover et par timer ad gangen?

Så skal du prøve det her af! Dans af hjertets lyst, med dit yndlingsmenneske trygt i din favn og gå herfra med en boblende fornyet energi.

Groove er din danselegeplads, hvor du IKKE kan danse forkert, og hvor du er helt fri for at huske komplicerede koreografier, så du istedet kan dedikere hele din opmærksomhed til dig selv og din baby. Bevægelserne er superenkle, men mulighederne for at lege og variere udtrykket er uendelige. Du bliver guidet trygt igennem, så du altid ved hvad du skal.  Groove er perfekt til dans i barslen, fordi alle kan være med uanset dagsformen, du må danse ligeså vildt eller roligt som du og baby har lyst til. Og hey! Far er også SUPERvelkommen!

Glem alt om anstrengende ‘stram op’ øvelser’!

I BabyGroove er hovedfokus på at give alle dansere en positiv oplevelse, der løfter både energi og humør. Du skal have det dejligt og sjovt, for ellers kommer I ikke ud af døren! Du får fagligt forsvarlig træning, der er skræddersyet til efterfødselskroppens udfordringer, men det opdager du slet ikke! :-) Du skal bare nyde og bruge din kostbare tid på at dyrke og styrke båndet mellem baby og dig gennem skøn og alsidig musik.


Hvem kan være med? 

Du kan være med, så snart du føler dig klar efter fødslen. Typisk er babyerne mellem 4-8 uger og 1 år. Kan du mærke tyngdefornemmelse i underlivet eller ikke holde helt tæt når du danser, er det for tidligt. Der kræves INGEN danse forkundskaber. Du skal bare komme nøjagtig som du er.

Praktisk

Du behøver ikke have lang tids erfaring med at bære dit barn i vikle eller bæresele, men det kan være en fordel at gøre dig en smule erfaringer med det bæreredskab du har til rådighed. Vi hjælper dig med finjusteringerne. Vær opmærksom på at hvis du ikke er vant til at bære dit barn, vil BabyGroove være en større belastning end hvis du har trænet dine “bæremuskler” op i det daglige.  Baby skal sidde ergonomisk korrekt, dvs med benene i frøposition, understøttet helt ud i knæhaserne, ryggen i en buet C form og for de mindste: ekstra godt støttet i nakken. Baby skal vende indad og frontbæres, så du hele tiden har god føling med barnet, medmindre barnet er så stort at det kan komme på ryggen. Har du et barn der hellere selv vil danse i størstedelen af timen, er han/hun for stor til disse hold. Påklædning skal være åndbar/kølig for det kan blive varmt, et tyndt lag stof til barn og bærer er fint.Vi hjælper dig med at sætte vikle/bæreselen bedst muligt, men sikkerheden er i sidste ende deltagernes eget ansvar.  Medbring vandflaske og husk at drikke rigeligt med væske et par timer før vi ses. Du kan selvfølgelig holde pauser undervejs og vi har alle faciliteter til at pusle, give mad osv.

TILMELDING KLIK HER