Skip to content

Funkyfavn

Vil du danse dig glad med din baby i vikle/bæresele?

Vi er i øjeblikket igang med at udvikle et helt nyt og superfleksibelt klippekort system så du frit kan vælge mellem alle holdtider som det passer dig og din baby. Vil du igang med at danse i november/december 18, så send en mail til [email protected]   Alle hold kører året ud, men du kan købe dig ind på de resterende gange op til jul. Vælg mellem onsdag og torsdag på Amager eller fredag. Skriv, så får du info og priser.

Hvad er FunkyFavn?

Navnet er et mix af den funky festlige stemning du vil opleve og så lydordspillet af “i favn” fordi du har baby i din favn, siddende trygt og godt i en vikle eller en bæresele, mens du danser. “I favn” er samtidig en tilgang til børn (Attachment parenting) som har værdier der er meget forenelige med værdierne i Groove. Vi danser efter metoden Groove, som du kan læse mere om nedenfor.

  • Er det ved at være et stykke tid siden du var ude og rigtig få danset, så du boblede af lykke?
  • Vil du gi lidt plads til din indre diva, din bad ass hiphopper og dit eget indre legebarn, men uden at give køb på nærheden og omsorgen for din baby?
  • Er du genert?
  • Synes du ikke at du kan danse?
  • Eller kan du ikke overskue tanken om at lære nye trin, fordi du kun sover et par timer ad gangen?

Så skal du prøve det her af! Dans af hjertets lyst, med dit yndlingsmenneske trygt i din favn og gå herfra med en boblende fornyet energi.

Groove er din danselegeplads, hvor du IKKE kan danse forkert, og hvor du er helt fri for at huske komplicerede koreografier, så du istedet kan dedikere hele din opmærksomhed til dig selv og din baby. Bevægelserne er superenkle, men mulighederne for at lege og variere udtrykket er uendelige. Du bliver guidet trygt igennem, så du altid ved hvad du skal.  Groove er perfekt til dans i barslen, fordi alle kan være med uanset dagsformen, du må danse ligeså vildt eller roligt som du og baby har lyst til. Og hey! Far er også SUPERvelkommen!

Glem alt om anstrengende ‘stram op’ øvelser’!

I FunkyFavn er hovedfokus på at give alle dansere en positiv oplevelse, der løfter både energi og humør. Du skal have det dejligt og sjovt, for ellers kommer I ikke ud af døren! Du får fagligt forsvarlig træning, der er skræddersyet til efterfødselskroppens udfordringer, men det opdager du slet ikke! :-) Du skal bare nyde og bruge din kostbare tid på at dyrke og styrke båndet mellem baby og dig gennem skøn og alsidig musik.


Hvem kan være med? 

Du kan være med, så snart du føler dig klar efter fødslen. Typisk er babyerne mellem 4-8 uger og 1 år. Kan du mærke tyngdefornemmelse i underlivet eller ikke holde helt tæt når du danser, er det for tidligt. Der kræves INGEN danse forkundskaber. Du skal bare komme nøjagtig som du er.

Praktisk

Du skal føle dig tryg ved at bære dit barn i vikle eller bæresele. Vær opmærksom på at hvis du ikke er vant til at bære dit barn, vil FunkyFavn være en større belastning end hvis du har trænet dine “bæremuskler” op i det daglige.  Baby skal sidde ergonomisk korrekt, dvs med benene i frøposition, understøttet helt ud i knæhaserne, ryggen i en buet C form og for de mindste: ekstra godt støttet i nakken. Baby skal vende indad og frontbæres, så du hele tiden har god føling med barnet, medmindre barnet er så stort at det kan komme på ryggen. Har du et barn der hellere selv vil danse er han/hun for stor til disse hold. Påklædning skal være åndbar/kølig for det kan blive varmt, et tyndt lag stof imellem barn og bærer.Vi hjælper dig med at sætte vikle/bæreselen bedst muligt, men sikkerheden er i sidste ende deltagernes eget ansvar.  Medbring vandflaske og husk at drikke rigeligt med væske et par timer før vi ses. Du kan selvfølgelig holde pauser undervejs og vi har alle faciliteter til at pusle, give mad osv.