Privatfest og tema fester

Vil I gerne markere en stor dag, så det kan huskes?

Dans er et involverende indslag og kan nemt tilpasses familiefestens brogede sammensætning på tværs af generationer. Vi anbefaler den livsglade swingdans fordi vi har erfaret at musikken rammer rigtig bredt, fra børn til de ældre. Læg f.eks danseindslaget inden middagen for at give alle en fælles oplevelse at gå til bords på  – eller brug det som dansegulvopvarmer efter middagen.

Temafest

Ingen temafest uden tilhørende dans! Særligt temaer omkring en bestemt tidsperiode er en oplagt aktivitet at danse tidens populære trin.

Vi nævner i flæng :

1920 : Charleston, 1940 : Lindy hop, 1950/60 : Rockabilly/Twist, 1970 : Disco

Andre temaer kunne være Balkanfest : kædedanse eller en klassiker : Gallafest hvor der danses Les Lanciers.

Hvis din fest ikke har et decideret udklædningstema, kan du også lave en “blandede bolcher” oplevelse, hvor dine gæster lærer en lille smule fra forskellige danse.

Vi har desuden byens bedste netværk af djs, bands, danseshows og anden tidstypisk underholdning, som f.eks spiritussmagning, cigaretpiger osv.

Kontakt os her og fortæl os hvad du drømmer om. Husk at angive antal deltagere, geografisk placering og formål med undervisningen. Du kan også tilføje dit tlf.nr og bede om en opringning fra os. Det er en stor hjælp, hvis du skriver hvilke tidspunkter, der passer dig bedst.