Skip to content

Polterabend & Bryllup

Polterabend for piger

Leder I efter en fysisk aktivitet, der spreder godt humør og fællesskab? Læg et danseindslag ind i polterabendprogrammet som begge kan afvikles indendørs i danselokaler – eller udendørs for at gøre oplevelsen endnu mere mindeværdig (prøv fx at danse i midterrabatten på H.C Andersens boulevard! – se foto længere nede)
I kan vælge mellem to forskellige genrer:

GROOVE

Denne nye amerikanske megadille er blevet vildt populær for sin enkelthed, der gør at ALLE kan danse med uanset danseegenskaber. I kommer på en musikalsk rejse gennem en masse fede genrer som funk, soul, hiphop, latin, reggae, swing og twist der giver sved på panden. Vi slutter af med en behagelig afspænding. Det der kendetegner Groove er at vi leger og søger derhen hvor dansen føles ægte og let, ligesom når du har en rigtig fed danseaften og slet ikke kan forlade dansegulvet. Der er ingen kompliceret koreografi at koncentrere sig om, men gruppen bliver guidet i de gentagede bevægelser vejen, så alle hele tiden ved hvad de skal. Groove er den “sikre vinder” til en polterabend, fordi dansegulvet både er for hende, der bare vil tulle lidt rundt ude i siden og hende, der er klar til at fyre den MAX af. Som regel findes begge typer i en broget venindeflok.

Vi danser en time med et kvarters margin før og efter. Pris 2500 inkl lokaleleje. Jeg booker lokaler forskellige steder i Kbh og stedet vil afhænge af availability og i hvor god tid du kontakter Danseglad.dk.

1920er Charleston

Vi hygger os med sjove 1920’er Charleston trin, fælles og i små gruppe’opgaver’, der ryster flokken sammen på tværs og afsluttes med en fin lille stumfilms inspireret dansesekvens (evt med brudesolo), der kan filmes og gemmes, som minde om dagen. Der kræves ingen forkundskaber og dansen kan udføres på strømpesokker/flade sko. Der grines meget undervejs og trinnene er enkle og uhøjtidelige, så alle kan følge med!

Medbring fryns, bling, fjer og bobler – og få sved på panden med denne skøre skønne retrodans.

Vi danser en time med et kvarters margin før og efter. Pris 2500 kr inkl. lokaleleje

Brudevals

Ro på! Alle kan lære at danse brudevals! Book en eller flere privatlektioner, hvor pædagogik og nydelsen i at danse sammen som par er i højsædet. Vi tilpasser niveauet til hvert enkelt par,  så I ikke behøver at være nervøse for dette dejlige øjeblik på den store dag.

Pris : 1000 kr ex lokaleleje (jeg kommer også gerne ud til jer). 20% rabat hvis bruden har været på polterabend hos Danseglad.dk Vi laver gavekort man kan forære til det kommende par.

Bryllupssjov

Et danseindslag til brylluppet enten som aktivitet før middagen eller dansegulvsopvarmning efterfølgende løfter stemningen og skaber skøn kontakt mellem gæsterne. Vælg mellem Swingdans (med eller uden partner) eller bland genrerne med Groove konceptet.

Pris : 2500 for en times indslag. 20% rabat hvis bruden har været på polterabend hos Danseglad.dk