Polterabend & Bryllup

Charleston polterabend for piger

Vi hygger os i 1,5 time med sjove 1920’er Charleston trin, fælles og i små gruppeopgaver, der ryster flokken sammen på tværs og afslutter med en fin lille dansesekvens (evt med brudesolo), der kan filmes og gemmes, som minde om dagen.

Der kræves ingen forkundskaber og dansen kan udføres på strømpesokker/flade sko. Der grines meget undervejs og trinnene er så enkle, at alle kan følge med!

Vil I være Charleston fine? Vi tilbyder en sjov “byg-selv Charleston Pandebånd” workshop med i købet. I låner alle materialerne der skal til for at lave smukke Charleston pandebånd i mange designkombinationer. Der udvides i så fald til 2 timer, så der er tid til både dans, krea-tid og til at tage nogle fantastiske gruppebilleder med det nye Charleston look.

NYHED! :

Polterabend flashmob

Vil I lave en uforglemmelig oplevelse fx til en polterabend, skulle I prøve at lave en flashmob. En danseflashmob er en uanmeldt happening, hvor en gruppe mennesker pludselig danser, fx på en station eller på et befærdet torv. Flashmobben varer i nogle få minutter og opløses ligeså hurtigt, som den opstod.

Danseglad.dk hjælper jer med koreografien om formiddagen og så er det bare at medbringe en ghettoblaster med friske batterier, som I kan tage med ud bagefter.  I får en nem koreografi som alle kan være med på og en CD med musikken. Hvis I kan få én til at filme optrinnet, er der med smilegaranti  efterfølgende over både jer selv, men i høj grad også folks overraskede reaktioner ! Vi tilbyder 20% rabat fra Danseglad, hvis vi må inkludere jeres video i vores dansevideosamling!

Brudevals

Ro på! Alle kan lære at danse brudevals! Book en eller flere privat lektioner, hvor pædagogik og nydelsen i at danse sammen som par er i højsædet.

Hvis I har lyst til noget lidt anderledes kan vi også undervise i brudevals, som pludselig slår over i et kort cool og hylende sjovt dansemedley, som med garanti vil underholde jeres overraskede gæster!

Bryllupssjov

Vil du gøre frieriet til noget helt specielt og uforglemmeligt? I USA er det højeste mode at fri på usædvanlige og ultra romantiske måder. Lad dansen indgå som et element, enten med en gruppe proffesionelle dansere, familie og venner der har indstuderet en dans eller måske har du en tredje ide?

På selve dagen er der også mulighed for spas. F.eks kan brudepiger og brudesvende opføre en dans på vej ud af kirken efter vielsen eller efter middagen for at åbne dansegulvet? Kun fantasien sætter grænser og vi har masser ideér, hvis du skulle mangle den helt rigtige til jeres dag!

Må vi iøvrigt anbefale en virkelig virkelig fantastisk bryllupsfotograf?  Erik Underbjerg hedder manden bag denne fine eksempelsamling. Enjoy :-)