Firmaarrangement

Det er firmaarrangementer, der udgør størstedelen af Danseglad.dk’s aktiviteter.

Book et skræddersyet danseindslag til virksomhedens næste medarbejder arrangement, fagligt som socialt. Et indslag kan vare fra en 20 minutters stemningsopkvikker til deciderede workshops af flere timers varighed. Typisk er 1 time dog en passende løsning, der booster stemningen uden at deltagerne overmættes. Indslaget er typisk vægtet med ligelig fordeling af underholdning og undervisning og der grines altid meget undervejs.

Spidskompetencen hos Danseglad er den livsglade swingdans (Lindy Hop og Charleston) Men andre muntre genrer som disco, balkan kædedans og twist er også populært blandt vores kunder. Skal det være lidt anderledes kan indslaget f.eks tilrettelægges sådan at undervisningen har et “output” som deltagerne i grupper kan fremføre for hinanden, dvs. fokus på samarbejdet blandt deltagerne. Eller måske vil ledelsen overraske de ansatte med en flash mob dans, der er instuderet på forhånd? Mulighederne er mange og vi glæder os til at bringe danseglæden i spil hos jeres virksomhed.

Vi laver et tilbud baseret præcist på jeres behov. Vi skal derfor vide:

  1. Dato og tidspunkt
  2. Ønsker omkring danse indslaget
  3. Geografisk placering
  4. Forventet antal deltagere

Ekstra

Udover den involverende undervisning kan der også arrangeres shows, live musik, dj, styling af lokaler og/eller af gæster, spiritussmagning og mange andre festlige komponenter! Ingen temafest uden tilhørende dans!

Kontakt os her eller ring 28580258 og fortæl os om jeres ønsker!