Skip to content

Firmaarrangementer

At bevæge i arbejdstiden sig er ikke kun fis og ballade.  Forskning viser at dét at afbryde stillesidende hjerneaktivitet har store postive konsekvenser både fagligt og socialt. Den menneskelige krop er bare ikke designet til at sidde passivt på en stol i mange timer ad gangen.

Jeg har 15 års erfaring i at besøge arbejdspladser og mange steder bruger mig igen og igen. Længere nede på siden kan du se en liste over en del af de steder, jeg har haft fornøjelsen af at danse med gennem tiden.

Eksempler på hvad jeg kan hjælpe med :

  • I skal afholde videnstung konference/seminar og ønsker en humørboostende energizer, der får alle op af stolene.
  • I har lyst til at tilbyde medarbejderne 15 minutters powerdans i kantinen, en gang om ugen.
  • Ledergruppen har besluttet sig for at overraske sine ansatte og vil gerne instudere et overraskende danseindslag.
  • I skal holde stor (tema)fest og mangler det danseindslag, der kickstarter den gode stemning og ryster gæsterne sammen inden middagen.
  • I skal arbejde med kreativitet og ønsker at udfordre medarbejderne med udgangspunkt i fysisk udfoldelse, bevægelsesglæde og mod til både spontanitet og autencitet.
  • I ønsker at øge det fysisk velvære gennem energigivende åndedrætsøvelser, enkle men effektive stræk og en visualiserings-afspænding med beroligende musik, der giver et powerbreak i en måske hektisk arbejdsdag. Evt online.

Et bevægelsesindslag kan bruges i uendeligt mange sammenhænge og jeg er altid nysgerrig på at finde mulighederne i tæt samarbejde med jer som virksomhed.  Alle indslag forberedes nøje efter det ønskede resultat. Måske er pladsen så trang at bevægelsen skal kunne foregå på pladsen lige foran stolen? Måske er der blot brug for nogle effektive åndedrætsøvelser og tiltrængte stræk. Måske vil I ud på gulvet og danse disco for fuld skrald? Skal vi afslutte med en fælles koreografi som den finale eller er det vigtigere at de deltagende får interageret med hinanden på kryds og tværs?

Og hvad med genertheden? Den er som regel tilstede i de grupper jeg møder og det er derfor afsindigt vigtigt fra starten at skabe tryghed og forsikring om at ingen udstilles eller bliver vurderet på præstation. Alle kan være med uanset forudsætninger og målet er at tænde for den gode biokemi i kroppen – og al min undervisning er gennemsyret af en holdning om at når folk har det godt og slapper af, så er der også hul igennem for ny læring og mod på nye udfordringer.

Jeg laver et tilbud baseret præcist på jeres behov.
Jeg vil derfor gerne vide:

  1. Dato og tidspunkt
  2. Ønsker omkring danse indslaget
  3. Geografisk placering
  4. Forventet antal deltagere

Et brag af en fest?

Udover den involverende undervisning kan der også arrangeres shows, live musik, dj, styling af lokaler og/eller af gæster, spiritussmagning og mange andre festlige komponenter. Det ER jo ingen rigtig fest uden tilhørende dans!

 Kontakt oplysninger her eller RING NU 28580258 og fortæl mig om jeres ønsker!

Andre virksomheder og organisationer der har brugt Danseglad.dk

 

PLH Arkitekter A/S

LO – Eu & International afdeling

Hilton, Copenhagen Airport

Danske Fysioterapeuter Fagkongres

Innovationshuset Københavns Kommune

ugebladet Mandag Morgen

Grafisk Uddannelsessekretariat

Jobcenter København

Tivoli

Det Kongelige Teater

Det Kongelige Kapel

Arbejdermuseet

Spillestedet Vega

Dansehallerne

Copenhagen Jazz Festival

Golden Days Festival

Roskilde Festival

Riverboat Festival

Kbh Rådhus – Økonomiafdelingen

SKULD København

Goldwell

Anker Hansen og Co A/S

DaCi Kongressen 15

Shoot to kill – events i Kongelunden