Skip to content

Bag Danseglad

Jeg hedder Signe Frydenlund og er indehaver af virksomheden Danseglad.dk siden 2008Jeg er uddannet Bevægelsespædagog og Groove facilitator.  Mit speciale er at bringe danseglæden frem i hvem som helst!

Gennem mere end 10 år har jeg leveret underholdende, gennemtænkt og ultrapædagoisk danseundervisning til firmaer, private, skoler og i et hav af kulturelle arrangementer. Jeg har danset hele mit liv og med min bevægelsespædagogiske baggrund er du i trygge hænder på dansegulvet. Jeg er uddannet i anatomi, fysiologi, skadeforebyggelse, ergonomi og arbejdsteknik, ligesom jeg er skolet i kommunikation, gruppedynamikker, læringstile og formidlingsteori. Udover dans underviser jeg også i gymnastik, træning og afspænding.

Min undervisning er mobil, dvs jeg tager ud hvor der er brug for dansen, men i perioder underviser jeg hold, som jeg placerer forskellige steder i København.

Jeg underviser i et bredt udvalg af dansestilarter, hvoraf Swing/Charleston er dét jeg oftest tager ud med. Men også soul/funk/hiphop/raggae/disco/balkan og latin er på repetoiret – den røde tråd er danseglæden og det er altid dén der er i højsædet, fremfor om alle deltagere død og pine træder de perfekte trin.

Min stil er uhøjtidelig og veloplagt og jeg tuner mig lynhurtigt ind på en gruppe. Og så er jeg opfinder-typen, hvilket betyder at jeg altid skræddersyer og tilpasser min undervisning – både i forberedelsen og undervejs på gulvet. Ikke to danseoplevelser er ens. Men de er ALTID sjove og mindeværdige.

I menuen kan du læse mere om mine forskellige tilbud.