Flashmob filmen!

Så er den her endelig, videoen fra Dansens Dag fejringen på Hovedbanegården. Jeg ved at I er mange derude, der har ventet længe. Redigeringsarbejdet har både været rigtig bøvlet og meget mere tidskrævende end jeg havde forudset.  Men det har samtidig også ret fantastisk at sidde med alt materialet fra 10 forskellige optagelser, for jeg har genoplevet oplevelsen så mange gange efterhånden og hver gang opdaget nye mennesker, detaljer, reaktioner og smil i billederne. Hvis du har tiden vil jeg derfor opfordre dig til at se den flere gange og gå på opdagelse i detaljerne – det er en fest! Del den endelig med verden, så de kan se, hvad god musik og løssluppenhed kan udrette på selv helt almindelige søndage eftermiddage! Enjoy :-)

Vil du være med til at danse på åben gade? Så kig forbi Kultorvet under Copenhagen Jazz Festival (6.-15.7) hvor der hver dag kl 17 er undervisning i den livsglade swingdans. Det er udendørs på pladsen, det er gratis at være med og du behøver hverken forkundskaber eller medbragt partner! Se mere info her på siden  og meld dig evt til på facebook eventet  (hvor du kan se hvem der ellers kommer – og det er en del :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *