No hablo español…

Dans er som at lære et sprog

Prøv at tænke på et sprog du har lært. Hvordan gjorde du? Gik du i skole og terpede? Fik du en kæreste eller en god ven, der talte sproget? Tog du til landet for at lære deres sprog?

Jeg har lært italiensk af en 4-årig pige ved navn Flaminia. Hun var i dén grad i plaprealderen og jeg var hendes aupair pige i Rom for 10 år siden. Vi knævrede lystigt om alt, hvad vi så og oplevede og jeg lærte at kommunikere på rekordtid. For Flaminia var ligeglad med mine grammatiske fejl og så slappede jeg af og sagde meget mere.

På danseworkshoppen Byg En Dans den 5. februar, er stemningen den samme: uden at bekymre sig for meget om udtale og grammatik leger vi med en masse “ord” aka trin og hvordan de kan sættes sammen i forkellige rækkefølger. Betragt din underviser og meddansere som 4-årige samtalepartnere og kast dig ud i det! Med andre ord, vi opprioriterer at sige NOGET, fremfor at vente indtil man kan udtale sig fejlfrit. Og jeg garanterer dig, vi får en fest! Fyldt med røverhistorier, vrøvlehistorier, eventyr og knæk prosa i diverse dialekter!

Tag din ven, nabo eller hele strikkeklubben med, I får den dejligste søndag sammen. Dansen er Charleston, en livsglad dans fra de brølende 20’ere, der danses uden partner. Der er ingen der bliver kastet ud i soloer, alt foregår i mindre forskellige grupper. Ved tilmelding får I adgang til 24 små videoer med trinene som vi skal lege med, så I kan lure det hele lidt an på forhånd – og I beholder adgang efter workshoppen også!

Byg En Dans. Søndag den 5. februar

kl 13.00-15-30 i lækre danselokaler på Frederiksberg

200 kr for 2,5 times workshops plus fri adgang til 24 online undervisningsvideoer.

Tilmelding og betaling her

http://billetto.dk/events/10126

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *